Algemene downloads

Programmaplan

Hier vindt u het programmaplan van de gemeente Delfzijl
Nieuwsbrief van de gemeente

Hier vindt u de nieuwsbrief van de gemeente.
Brief Marenland

Hier vindt u de brief naar aanleiding van de ijzel en het weer opengaan van de school.
Brief n.a.v. persbericht

Hier vindt u de brief die naar aanleiding van het persbericht van de gemeente aan de ouders is verstuurd.
Brief aan de ouders

Hier vindt u de brief waarin het tot standkomen van het strategisch beleidsplan verder toegelicht wordt.
Strategisch beleidsplan

Hier vindt u het strategisch beleidsplan van onze organisatie, Stichting Marenland
Verkeersenquete

uitkomsten van de verkeersenquete
Overblijfreglement

Hier vindt u het overblijfreglement van onze school.
Concept Schoolondersteuningsprofiel

In het kader van Passend Onderwijs is elke school verplicht een SchoolOndersteuningsProfiel op de website te publiceren. Ondanks dat nog niet alle regelingen bekend zijn en nog niet alle afspraken gemaakt. Daarom hebben wij ervoor gekozen onze voorlopige versie, ons concept profiel alvast te publiceren. Als er meer bekend is zullen we het stuk regelmatig aanpassen.
Vlekkenverwijderadvies

De schoolleverancier geeft advies voor het verwijderen van vlekken.
vorige
volgende